Весна несе зміни форм і кольорів у образах. Відчуй разом з NITKA, як у твоїй душі прокидається ніжність, легкість, грайливість, і прагне проявитися зовні. Ми знаємо: твоя душа вже в пошуку речей привабливих, але й зручних. Ідеально ― якщо вони даруватимуть візуальне задоволення оточуючим, і в той же час будуть радувати м'якими тканинами та вільними фасонами тебе. Вони, як нитка, пов'яжуть тебе з тими, хто так само цінує вишуканий комфорт у всьому. Саме так NITKA об'єднує і закохує без слів. Її таємна сила ― здатність дарувати найтепліші емоції, яких особливо хочеться навесні.

Додавай невагомості, особливих передчуттів, пастельних відтінків у будь-який весняний день разом з NITKA. Не відмовляй собі у бажанні відзначати зміну сезонів у чомусь делікатному, більш витонченому. Або у сонячному, яскравому, із соковитими акцентами.

 Ми об'єднали у весняній колекції речі для різноманітних твоїх побажань. Проте розмаїття не суперечить гармонії. Ти побачиш, що кожну з речей можна легко комбінувати з іншими. І щоразу отримувати новий образ в єдиному стилі. З NITKA ти можеш бути унікальною, неповторною ― як весна.

  На честь цієї весни даруємо тобі мрії про Африку з нашим новим look-book-ом. Про її спекотне сонце, що подарувало природі розкішні насичені кольори, і поєднання безкраїх пустель та яскравих сплесків оаз на одному континенті. Про її констрасти ― як дух Кейптауна та атмосфера Марокко. Про її медитативні мотиви: спокій, легкий бриз, безтурботність неба, пісок ― від кремових до медових відтінків. Нехай кожна річ з весняної колекції NITKA буде твоїм провідником у світ цих мрій. Вони гарантовано зроблять неповторним новий сезон, де б ти не була ― у будь-якій точці світу.